Új
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

Szivárvány kötelek (Neon) / Rainbow Ropes Remix (Neon) by Daryl

Cikkszám: 1494
Kiszerelés: db
Különleges, látványos kötéltrükk a Bűvészek Bűvészétől!
17 900 Ft




Betöltés...

 db
Rövid ismertető: A bűvész megmutat három színes kötelet. Jól láthatóan összecsomózza őket. Csodálatos módon a csomók eltűnnek, és a három kötél összeolvad egyetlen hosszú, három színű kötéllé! Prémium minőség! Gyorsan megtanulható!

Termékismertető

Videó a trükkről:



A bűvész megmutat három színes kötelet, és jól láthatóan összecsomózza őket. Csodálatos módon a csomók eltűnnek, és a három kötél összeolvad egyetlen hosszú, három színű kötéllé! A mutatvány végén pedig minden megvizsgálható!

A csomagban minden megtalálható, ami a bemutatáshoz kell, az online videó magyarázatból pedig a legendás Daryl saját, különleges rutinját is megtanulhatjuk. Itt a bűvész megmutatja a köteleket külön-külön, majd két különleges csomóval összeköti őket. A bűvész ráfúj az első csomóra, ám hihetetlen módon a második csomó esik le a kötélről! Ezután ráfúj a második csomó helyére, és erre az első csomó esik le!
Bónuszképp pedig Marc Lavelle mutat néhány saját fogást is a trükkhöz!

A csomagban található kellék kiváló minőségű, a kötelek vastagabbak, hosszabbak és jobb minőségűek mint bármely más kötél a piacon. Ez a verzió látványos, neon színű köteleket tartalmaz, melyekkel akár sötétben is bemutathatjuk a trükköt!

Az angol nyelvű online videó magyarázat számos kezelési módot és ötletet ad, és könnyen követhető.

Mások ezt tették még a kosárba

Tegye fel kérdését Ön is, válaszolunk rá!

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

Kérdések-válaszok