Új
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

Psycolorgy by Luca Wolpe, Paul McCraig & Alan Wong

Cikkszám: 1417
Kiszerelés: db
Ilyen az igazi szín-pszichológia!
56 900 Ft




Betöltés...

 db
Rövid ismertető: Luca Wolpe, Paul McCraig és Alan Wong egy igazi klasszikust értelmezett újra és tette vonzóvá!

Termékismertető

Videó a trükkről:


Luca Wolpe, Paul McCraig és Alan Wong egy igazi klasszikust értelmezett újra és tette vonzóvá!
Edwin Hoper eredeti ötletén elindulva ez a klsszikus mentalista trükköt újragondolták, és adtak hozzá és újabb réteg megtévesztést, mellyel még a bűvészeket is át tudták verni!

A bűvész megmutat öt bársonyzsákot és letakar velük öt üvegpoharat. Elmeséli, hogy az egyik zsákba titokban elrejtett egy nagyértékű bankjegyet, ez lesz a nyeremény. A néző választhat négy zsákot is, vagy éppenséggel négy néző egy-egy zsákot, ám a nyeremény végül abben lesz, amely a bűvésznek marad!

100%-osan megbízható és hatékony trükk, a mutatvány végén pedig mindegyik zsák kifordítható, megmutatva, hogy teljesen üresek!

Minden egyes zsák kézzel varrt, és egy mágneses zárómechanizmussal ellátott, mely teljesen elrejti a turpisságot! A mechanizmus végig könnyen kezelhető a bűvész által, így neki csak az előadásra kell odafigyelnie, a kellék elvégzi a feladatát.

A kellék igazi profi minőség, minden tartozék kiváló minőségű, hogy hosszú éveken át hibátlanul működjenek az előadások során. A csomagban található egy strapabíró, cipzárral ellátott zsák is, melyben könnyedén tárulhatjuk a kellékeket és mindig magunkkal hordhatjuk őket, hogy bárhol bemutathassuk, ahol kölcsön tudunk kérni öt poharat!

Angol nyelvű, online videó magyarázattal, mely a kezelésen kívül számos hasznos ötlettel és tanáccsal szolgál a bemutatáshoz.


Tegye fel kérdését Ön is, válaszolunk rá!

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

Kérdések-válaszok