Új
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

Self-Working Number Magic by Karl Fulves könyv

Cikkszám: 1412
Kiszerelés: db
Egy könyv, 101 trükk a számokkal!
5 990 Ft




Betöltés...

 db
Rövid ismertető: A számok részei mindennapjainknak: telefonszámok, irányítószámok, bankkártyaszámok, stb. Nem véltelen hát, hogy a számok mindig is vonzották az embereket, és mindenki legalább valamennyire ismeri őket. Éppen ezért is örvendenek nagy sikernek a trükkök, melyeknek főszereplői a számok!

Termékismertető

A számok részei mindennapjainknak: telefonszámok, irányítószámok, bankkártyaszámok, stb. Nem véltelen hát, hogy a számok mindig is vonzották az embereket, és mindenki legalább valamennyire ismeri őket. Éppen ezért is örvendenek nagy sikernek a trükkök, melyeknek főszereplői a számok!

Ebben a könyvben rengeteg trükk található amely egyszerűen lenyűgöző és meghökkentő a nézők számára, hiszen egy számukra mindennapos dolog az alapjuk: a számok. Karl Fulves ebben a kötetben 101 trükköt gyűjtött össze, melyek elsajátítása nagyon egyszerű, és sok közülük szinte teljesen automatikus. Bár a legtöbb trükk matematikai alapokon nyugszik, a miértje nincs leírva, a hangsúly nem a metodikán, hanem a bemutatáson és a bemutatáson van. A trükkök gyorsan megtanulhatók így, és szinte azonnal ki is próbálhatók élesben!

Csak egy kis ízelítő a könyvben található trükkök közül: kitalálhatjuk, hogy mennyi idős a néző, vagy egy pár mióta van együtt, vagy éppenséggel egy másodperc alatt megmondhatjuk, hogy egy számcsoportnak mi az összege anélkül, hogy számológépet használnánk! A trükkök között szerepelnek olyanok amelyekhez használhatunk kártyát, vagy éppen egy naptárt, a szerző pedig kiváló ötletekkel segít, hogy mit mondjunk a bemutatás közben!

A könyv angol nyelvű, 101 trükköt tartalmaz, melyek megértésében 98 kézzel rajzolt ábra segít.

Tegye fel kérdését Ön is, válaszolunk rá!

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

Kérdések-válaszok